مدیرکل اداری واحد زاهدان:

انجام اقدامات ارزشمند در جهت کاهش هزینه واحد زاهدان

مدیرکل اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از انجام فعالیت‎هایی ارزشمند برای کاهش هزینه دانشگاه و در راستای مطالبات رهبری خبر داد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر حامد آرامش ضمن تقدیر و تشکر از همکاری، پشتیبانی و حمایت دکتر امین رضا کمالیان، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، محمودرضا رخشانی معاون اداری و مالی واحد زاهدان، محمدرضا علیزائی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد:در حوزه خدمات و فضای سبز دانشگاه با توجه به محدودیت منابع آبی جهت اجرای طرح آبیاری قطره ای با اخذ استعلام از طریق شرکت های خصوصی اقدام گردیده، لیکن بدلیل هزینه بسیار بالای آن نسبت به خرید تجهیزات و اجرای سیستم آبیاری قطره ای مجموعه فضای سبز به مساحت 78 هزار متر مربع توسط پرسنل تعمیر و نگهداری با کمترین هزینه اقدام شد که خدمات آنان قابل تقدیر است.

این مسئول دانشگاهی افزود: لازم به ذکراست تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای سیستم آبیاری بارانی جهت زمین چمن فوتبال واحد نیز تهیه گردیده که بزودی این طرح نیز  اجرا می‎شود؛ شایان ذکر است که اجرای این طرح مصرف آب را که قبلا ً بصورت حمل با تانکر و  غرقابی بوده، تا یک پنجم کاهش داده است.

وی خاطر نشان کرد: تامین آب مورد نیاز دانشگاه اعم از خوابگاههای دانشجویی، فضاهای آموزشی و اداری و همچنین فضای سبز از سنوات گذشته تاکنون یکی از دغدغههای مهم مدیران این واحد دانشگاهی بوده است اخذ انشعابات جدید یا ارتقاء آن به دلیل هزینههای بسیار بالا عملاً مقدور نگردیده بود.

مدیرکل اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: با الطاف خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی مدیران ارشد دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان، نسبت به اصلاح و ارتقاء دو انشعاب آب موجود واحد با هماهنگی سازمانهای ذیربطاز دو به چهار اینچ بدون هیچگونه پرداختی و کاملاً رایگان اقدام گردیده است.