انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان و اداره فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و اداره فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان تفاهم‌نامه امضا کردند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین‌رضا کمالیان در این باره اظهار کرد: «در راستای اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برای بهره‌مندی مستمر و نهادمند از خرد جمعی و از آنجا که ارتباط و همکاری بین موسسات علمی، آموزشی و پژوهشی می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی و هدف‌ها و برنامه‌های مشترک یاری رساند، این تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.»

وی ادامه داد: «هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های مشترک آموزشی، تحقیقاتی در راستای استمرار ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه و ادارهکل به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل با در نظر گرفتن همه امکانات طرفین اعم از فناوری موجود، داده‌ها، اطلاعات و نیروی انسانی و منابع مالی است.»

کمالیان گفت: «نیازسنجی، امکان سنجی، برنامه‌ریزی و آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی برای دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه در حوزه‌های مختلف مهارت و فناوری برای آمادگی ورود به عرصه کسب و کار و ارتقای تولید ملی و حمایت از ایده‌های نو و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های مرتبط بندهایی از این تفاهم‌نامه است.»

وی ارائه سمینارها، دوره‌های تخصصی، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، جشنواره‌ها و کنفرانس‌های علمی مشترک در حوزه کارآفرینی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را از دیگر اقدامات مشترک عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان بیان کرد: «مدت زمان این تفاهم‌نامه 5 سال است.»