پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و قرارگاه احیای بینش امر به معروف با حضور مسئولان منعقد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و قرارگاه احیای بینش امر به معروف با حضور سلطانعلی میر رئیس دانشگاه و محسن اکبری نماینده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان منعقد شد.

فضای مجازی یکی از راه‌های انحراف جوانان که توسط دشمنان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه اظهار کرد: مهم‌ترین دغدغه مسئولان در مسئله امر به معروف و نهی از منکر باید جامعه هدف باشد، یکی از راه‌های انحراف جوانان که توسط بدخواهان نظام به‌شدت برنامه‌ریزی شده فضای مجازی قابل دسترس است.

سلطانعلی میر ادامه داد: جامعه هدف به همان اندازه که امیدوارکننده بوده به همان اندازه هم در معرض خطر است. باید مسیرهای هدایت جوانان را شناسایی و از مشوق‌های لازم و پر اثر استفاده کرد تا از جوانان افرادی مسئولیت‌پذیر به‌عنوان آمران به معروف و ناهیان از منکر به وجود آورد.

محسن اکبری نماینده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: راه‌اندازی قرارگاه مرکزی احیای بینش امر به معروف و نهی از منکر در راستای ترویج گفتمان فرهنگی با موضوع این تفکر و حرکت اسلامی از اهداف این تفاهم‌نامه است.