پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

اهداي رايگان بن كتاب در راستاي بهره وري بيشتر دانشجويان از كتب علمي و فرهنگي

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان گفت: در راستای بهره وری بیشتر دانشجویان از کتب علمی و فرهنگی بن رایگان کتاب به اعضای باشگاه پژوهشگران این واحد اهدا شد. به گزارش خبرنگار آنا، نصرت گنجعلی با اشاره به عملکرد اعضای این باشگاه اظهار داشت: در سه ماهه اخیر برنامه های خوبی توسط این باشگاه برای اعضا انجام شده است و در راستای بهره وری بیشتر دانشجویان از کتب علمی و فرهنگی بن رایگان کتاب به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد اهدا شد.وي در ادامه با بيان اين مطلب كه يكي از مهمترين وظايف مسئولين در جهت تعالي علمي دانشجويان و جوانان فراهم نمودن زمينه مناسب براي فعاليت بيشتر آنان است گفت: كمك به حل مسائل ، مشكلات و تنگناهاي كشور تنها از طريق تعالي علمي دانشجويان ميسر مي شود.رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تصریح کرد: واحد زهدان جهت تعالی بخشیدن به امر پژوهش و ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان و دانش پژوهان اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اقدام به برگزاری کارگاههای مختلف از جمله " کارگاه روش تحقیق و مقاله نویسی به زبان فارسی" کرده است. گنجعلی خاطرنشان کرد: ایجاد بستر مناسب برای علاقه مندان به تحقیق و پژوهش و فراهم نمودن امکانات مناسب برای دانشجویان، عامل مهمی در ارتقاء سطح علمی و پژوهشی کشور است، همچنین واحد زاهدان جهت تشویق بیشتر دانشجویان بازدید علمی – پژوهشی از شهر سوخته زابل و موزه آن برگزار کرده است.گفتنی است مقالات زیر توسط اعضاء باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سال 92 ارائه شده است.* (ISI(web of science توسط محمد مجتبی کیخای فرزانه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان در مجله میکروبیولوژی کاربردی و محض در کشورهند با عنوان: افسردگی،اضطراب،استرس،خشم در بیماران مبتلا بهIBS. * (ISI(web of science توسط محمد مجتبی کیخای فرزانه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان در مجله بهداشت پزشکی در کشوربوسنی و هرزوگوین با عنوان: افسردگی در میان بیماران مبتلا به کم بینایی.* (ISI (listed توسط مجید محمودی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان در مجله تحقیقات علوم کاربردی و پایه در کشورمصر با عنوان: مصرف انرژی و رشد اقتصادی : شواهدی از 10 کشور درحال توسعه آسیایی.*علمی و پژوهشیISC توسط محمد مجتبی کیخای فرزانه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان در مجله علمی و پژوهشی تحقیقات علوم پزشکی زاهدان در شهر زاهدان با عنوان: فیلم اشک آور: مقایسه بین بیماران با استفاده از داروهای روانپزشکی و افراد بهنجار.*(ISI (listed توسط الهه محمودی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان در مجله تحقیقات علوم کاربردی و پایه در کشورمصر با عنوان: مصرف انرژی و رشد اقتصادی: شواهدی از 10 کشور درحال توسعه آسیایی.