پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور صالحی‌آرا صورت گرفت؛

اهدای بسته‌های غذایی به مردم سیل‌زده چابهار توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی

مشکلات زیربنایی و زیرساختی شهرستان چابهار در سیل اخیر منطقه بلوچستان از سوی تیم قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و بسته‌های مواد غذایی به مردم سیل‌زده اعطا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از چابهار، تیم قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی به سرپرستی احمد صالحی‌آرا سرپرست این قرارگاه و مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌وبلوچستان برای ارزیابی خسارت وارده به مردم منطقه و رفع مشکلات زیربنایی و زیرساختی وارد شهرستان چابهار شد.

این تیم قرارگاه جهادی با حضور در مناطق صعب‌العبور روستاهای «عورکی» و «کلانی» بسته‌های مواد غذایی را به مردم سیل‌زده اعطا کردند.

قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی با شناسایی مشکلات مناطق سیل‌زده برای هدایت و سازمان‌دهی سایر گروه‌های جهادی به مناطق سیل‌زده همکاری خواهد کرد.