در مراسم «شب شعر عاشورا و دفاع مقدس» که به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس....

اهدای دست خط سرلشکرقاسم سلیمانی به دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

در مراسم «شب شعر عاشورا و دفاع مقدس» که به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد لوح دست خط سردار بسیجی سرلشکر حاج قاسم سلیمانی به این واحد دانشگاهی اهدا شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در مراسم شب شعر عاشورا و دفاع مقدس که با حضور رزمندگان، جانبازان، استادان، شاعران استان و هیات رئیسه واحد زاهدان برگزار شد، تعدادی از رزمندگان استان سیستان و بلوچستان که در لشکر همیشه پیروز 41 ثارالله حضور داشتند، دست خط رهنمودهای سرلشکر حاج قاسم سلیمانی را به این واحد دانشگاهی اهدا کردند.

در این متن رهنمود آمده است:

دوستان و بردران عزیزم، یادگاران دوران عزت و افتخار جهاد

سلام علیکم

آنچه ما را می تواند در مسیر دوستان شهیدمان و در بستر جهاد و شهادت حفظ کند عبارتست از:

اولاً: توجه به خود، خود خود را شناختن و توجه خاص به تربیت خود و نادیده گرفتن خود در مقامات مادی و دنیوی؛

ثانیاً: اصرار بر اذکار و افکار و اعمال شهدا و آنرا چراغ راه خود قرار دادن برای گم نشدن.

ثالثاً: حفظ روحیه جهادی، انقلابی، دینی، معنوی، ادب در رابطه با مردم و اخلاص در عمل

رابعاً: اطاعت از ولی که آنها جان در راهش دادند و باقی ماندن در این خط و راه؛ ترویج عملشان با عملمان و حفاظت از منهجشانبا اقدامتان؛

اینها موجب می شود محب همیشه باشد و در هر یک از شما روزانه طلوع کند.

برادرتان قاسم