پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

اهمیت فرهنگ‌سازی در تقریب مذاهب اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: «گفتمان و فرهنگ‌سازی در تقریب مذاهب اسلامی اهمیت ویژه دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در دومین جلسه شورای تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که با حضور اعضای شورا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد بر نقش و تأثیر استادان و اعضای هیئت علمی در ترویج فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر راه‌اندازی یک نشریه علمی به‌نام تقریب مذاهب اسلامی با همکاری دانشگاه‌های این استان تأکید کرد.

میر یادآور شد که مسائل و موارد سلیقه‌ای که توسط برخی مطرح می‌شوند و ظرفیت تنش و اختلاف دارند را نباید به‌حساب جامعه اهل تسنن یا اهل تشیع گذاشت

وی بیان کرد که فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان که در روستاها و شهرهای دور افتاده شکل گرفته خود بخشی از فعالیت‌های تقریبی مذهبی دانشگاه به‌شمار می‌رود.

بازخورد مطلوب فعالیت دفتر تقریب مذاهب در جامعه

در ابتدای جلسه و پیش از سخنان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های دفتر تقریب مذاهب اسلامی این دانشگاه توسط احمد‌رضا طاهری مسئول این دفتر ارائه شد.

طاهری از بازتاب خوب فعالیت‌های تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در فضای مجازی و  نشست‌ها و جلساتی که توسط دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه و یا با همکاری نهادهای دیگر مانند دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته خبر داد.