عضو هیات علمی دانشگاه:

ایجاد فضاهای سبز بدون استاندارد مكانی مستعد برای بروز رفتارهای ناهنجار می شود

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: فضاهای سبز شهری و پارك ها نقش موثری در كاهش ناهنجاری های اجتماعی دارند.

غلامرضا میری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، افزود: پاركهای شهری به عنوان یكی از عرصه ها و فضاهای عمومی شهرهای معاصر در صورتی كه تمامی شرایط آسایش محیطی بویژه امنیت و ایمنی در آنها فراهم شده باشد نقش بسیار عمده ای در برطرف ساختن نیازهای گوناگون شهروندان خواهد داشت.

عضو هیات علمی دانشگاه بیان كرد: چنانچه فضاهای سبز در صورت عدم اتخاذ تمهیدات و استانداردهای لازم باشند مكانی مستعد برای بروز رفتارهای ناهنجار در جامعه هستند.

وی اظهار داشت: امروزه با گسترش شهرنشینی و افزایش رفتارهای ناهنجار شهری می توان با پیشگیری محیطی از طریق برنامه ریزی و طراحی محیطی فضاهای سبز از بروز این ناهنجاری ها جلوگیری كرد.

میری بیان كرد: برنامه ریزی و طراحی با شناخت ویژگیهای موثر مكانی و شرایط محیطی در كنار سایر اقدامات دیگر می تواند از وقوع رفتارهای ناهنجار جرم و جنایت در فضاهای شهری پیشگیری نماید.

عضو هیات علمی دانشگاه در پایان گفت: احداث این مكانها و فضاها در محیط های شهری به نحوی باید باشد كه فرد خلافكار فرصت اجرای رفتارهای مجرمانه و جنایتكارانه را در این پاركها و فضاهای عمومی كمتر پیدا کند.