پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان:

ایستادن مقابل تحریم‌ها را در دوران دفاع مقدس آموختیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: هشت سال جنگ با عراقی که از طرف غربی‌ها حمایت می‌شد به ما آموخت که در برابر بی‌عدالتی و تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا باید محکم ایستاد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در مراسم غبارروبی و گلاب‌پاشی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: هشت سال جنگ با عراقی که از طرف غربی‌ها حمایت می‌شد به ما آموخت که در برابر بی‌عدالتی و تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا باید محکم ایستاد؛ اگرچه وضعیت سیاسی آن روز ایران هنوز شکل کاملی پیدا نکرده بود؛ اما ولایتمداری جوانان ایرانی باعث شد تا در دوران دفاع مقدس و پس از آن برکات را لمس کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: قصد صدام این بود که در سه روز بر ایران و تهران مسلط شود اما در همان روزهای نخست جنگ با وجود خیانت افرادی مانند بنی‌صدر با رشادت‌های دلاورمردان مانند محمد جهانزاده روبرو شد،