پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به‌صورت مجازی برگزار شد؛

بازخوانی عملیات کربلای ۵ در وبینار دانشگاه آزاد اسلامی زابل

بازخوانی عملیات کربلای ۵ و رشادت‌های شهدا و رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله در بستر فضای مجازی و به‌صورت وبینار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل انجام شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زابل،مراسم بازخوانی عملیات کربلای پنج و رشادت‌های شهدا و رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله در این عملیات با روایت‌گری سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان رزمنده هشت سال دفاع مقدس و همرزم شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و حاج قاسم میرحسنی در بستر فضای مجازی و به‌صورت وبینار  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل زابل برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این وبینار با بیان سیره و سلوک اخلاقی سرداران رشید اسلام اظهار کرد: حاج قاسم میرحسینی مالک اشتر لشکر ۴۱ ثارالله بود که شهید حاج قاسم سلیمانی درباره این شهید گرانقدر می‌گوید: «میرحسینی لشکر بود، هرجا که عرصه بر ما تنگ می‌شد به او پناه می‌بردیمسردار سلیمانیدر نبردهای سنگین با داعش در سوریه و عراق ببیشترین توسل را به این شهید داشت.

سلطانعلی میر با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری درباره شهید حاج قاسم میرحسینی اضافه کرد: برای مردم دارالولایه سیستان، افتخار بزرگی است که مقام معظم رهبری آنان را با منش و ویژگی‌های حاج قاسم میرحسینی بشناسند.

وی با بیان رشادت‌های سرداران لشکر ۴۱ ثارالله در عملیات کربلای ۵ و برشمردن نقاط اخلاقی مشترک شهید میرحسینی و شهید سلیمانی، بارزترین ویژگی اخلاقی این دو شهید خداترسی و همیشه به یاد خدا بودن برشمرد و عنوان کرد: در بدترین شرایط جنگ و در اوج درگیری این بزرگواران از یاد خدا غافل نمی‌شدند و نه تنها نماز اول وقت بلکه نماز شبشان نیز ترک نمی‌شد.

به گزارش آنا، این وبینار در سالروز عملیات کربلای ۵ و شهادت سردار حاج قاسم میرحسینی جانشین لشکر ۴۱ ثارالله با ابتکار حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل برگزار و ۷۰ نفر از کارکنان و استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در آن حضور داشتند.