دانش‌آموزان دبستان پسرانه سما زاهدان از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان بازدید کردند.

بازدید دانش‌آموزان سما از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، اشرف السادات طباطبایی مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان در این بازدید با قدردانی از خدمات و فعالیت‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با توجه به توطئه‌های دشمنان به منظور تاثیرگذاری منفی بر روی کودکان و نوجوانان گفت: «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این رابطه وظیفه مهم و خطیری را بر عهده دارد

رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار نقش و وظیفه کانون‌ها را دشوار و مهم ارزیابی کرد.

مریم هادی با توجه به اقدامات و فعالیت‌های کانون فکری کودکان و نوجوانان، این مرکز را یکی از پایه‌های اصلی فرهنگی استان برشمرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان در این باره شد.

در ادامه این دیدار، مسئولان و دانش آموزان از بخش‌ها و قسمت‌های مختلف بازدید و از نحوه انجام فعالیت‌های کانون آشنایی پیدا کردند.