به منظور بازدید از واحدهای دانشگاهی....

بازدید سرزده دکتر طهرانچی از دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان

به منظور بازدید از واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور سرزده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گام نخست این بازدید به مقام رفیع شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی ادای احترام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی در سفر یک‌روزه به استان سیستان و بلوچستان به منظور بازدید از واحدهای دانشگاهی این استان، صبح امروز پس از ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مقام رفیع شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی ادای احترام کرد.

حضور در نشست هم‌اندیشی و افتتاحیه دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی استان سیستان و بلوچستان در واحد زاهدان از دیگر برنامه‌های سفر یک‌روزه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استان سیستان و بلوچستان است.

گفتنی است علی سروری مجد، مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها و سلطانعلی میر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان دکتر محمدمهدی طهرانچی را همراهی می‌کنند.