علیرضا کمالی کارشناس مسئول بازرسی ناحیه دو آموزش‌وپرورش....

بازدید مسئولان آموزش‌ و پرورش از شعبه دو دبستان پسرانه سما زاهدان

علیرضا کمالی کارشناس مسئول بازرسی ناحیه دو آموزش‌وپرورش و محمد بولاقی کارشناس مسئول آموزش اداره کل آموزش‌وپرورش استان سیستان و بلوچستان و هیات همراه از شعبه دو دبستان پسرانه سما زاهدان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در این بازدید محسن حیدری نسب معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما زاهدان توضیحات کاملی از عملکرد و فعالیت‌های مجموعه بیان کرد.

مدیر مدرسه پسرانه سما زاهدان نیز به ارائه گزارشی از آمار کلاس‌ها و دانش آموزان و اقدامات صورت گرفته پرداخت و از حضور مسئولان آموزش‌و پرورش و همراهان تشکر کرد.

مسئولان آموزش‌وپرورش استان از قسمت‌های مختلف مدرسه بازدید کردند و گپی با دانش آموزان و معلمان داشتند.

آنان روند آموزشی را از نزدیک مشاهده و توصیه‌های لازم را ارائه و از مسئولان و همکاران آموزشی برای اقدامات مثبت مؤثر مدارس سما قدردانی کردند.