بازدید مسئولان آموزش و پرورش از نخستین هنرستان غیرانتفاعی و شعبه دو دبستان پسرانه سما زاهدان

کفاش کارشناس مسئول مشارکت‌های ناحیه دو، جهان تیغ کارشناس مسئول فنی و حرفه‌ای ناحیه دو آموزش و پرورش و هیات همراه از نخستین هنرستان غیرانتفاعی و شعبه دو دبستان پسرانه سما زاهدان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در این بازدید محسن حیدری نسب معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما زاهدان، توضیحات کاملی از عملکرد و فعالیت‌های دو مجموعه بیان کرد.

در ادامه مدیران مدارس به ارائه گزارشی از آمار کلاس و دانش‌آموزان و اقدامات صورت گرفته پرداختند و از حضور مسئولان ناحیه دو و همراهان تشکر کردند.

در این بازدید مسئولان آموزش و پرورش ناحیه 2 درباره نظام آموزشی و نقش و اهمیت مقطع هنرستان و ابتدایی در تعلیم و تربیت به سخنرانی پرداختند و با تشکر از مسئولان و همه همکاران آموزشی برای اقدامات مثبت موثر مدارس سما، آمادگی خود را برای بررسی و حل مسائل آموزشی اعلام کردند.