دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان....

بازدید مسئولان سما و آموزش‌ و پرورش از سالن‌های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان، رئیس اداره تربیت بدنی و کارشناس مسئول فنی و حرفه‌ای اداره کل آموزش و پرورش از سالن‌ها و امکانات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، مسعود اکبری زاده دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان و عاطفه پارسا رئیس اداره تربیت بدنی و عباسعلی شیرزایی کارشناس مسئول فنی و حرفه‌ای اداره کل آموزش و پرورش استان از سوله و سالن‌ها و امکانات ورزشی و استخر مجهز و ساختمان در نظر گرفته شده برای هنرستان در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان بازدید کردند.

محمود پیروزفر مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این بازدید گزارش کاملی از سوله‌ها، سالن‌ها و زمین‌های ورزشی، امکانات مجهز موجود، استخر سرپوشیده دانشگاه که به نوبه خود در استان سیستان و بلوچستان حرف اول را می‌زند توضیحات کاملی را بیان کرد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: «اگر آموزش و پرورش در دادن مجوزهای لازم درباره راه‌اندازی دبیرستان تخصصی تربیت بدنی پسرانه سما همکاری کند با امکانات و فضای بلا استفاده دانشگاه و تبلیغات موثر از شهریور شروع به پذیرش دانش‌آموز می‌کنیم و با توجه به کمبود دبیرستان تخصصی تربیت بدنی در استان امیدواریم از استقبال پرشوری برخوردار شویم

مسئولان آموزش‌ و پرورش استان سیستان و بلوچستان از قسمت‌های مختلف استخر و امکانات سوله، سالن‌ها و زمین‌های ورزشی از نزدیک بازدید کردند درباره برگزاری کلاس‌ها، نحوه تنظیم زمان‌ها و سانس‌ها و چگونگی برگزاری کلاس‌ها در طول هفته راهکارهایی را اعلام داشتند.

در پایان با اعلام رضایت از وضعیت امکانات، نظر مساعد خود را در زمینه راه‌اندازی دبیرستان تخصصی تربیت بدنی پسرانه سما ابراز کردند و از مسئولان و همکاران آموزشی برای اقدامات مثبت مؤثر مدارس سما قدردانی شد.