پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی...

بازدید مشکینی از مرکز واکسیناسیون کرونای واحد زاهدان

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات و تجهیزات مرکز واکسیناسیون کرونا فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، مجید مشکینی نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از روند واکسیناسیون، امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مرکز واکسیناسیون کرونا فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید کرد.

سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان و محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمان زاهدان در این بازدید دکتر مشکینی را همراهی کردند.

مشکینی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها این آمادگی را دارد که در روند ریشه‌کنی ویروس کرونا با علوم پزشکی و مدافعان سلامت همکاری کند.