پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به همراه مسئولان دانشگاهی صورت گرفت؛

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از واحد زاهدان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به‌ویژه دانشکده پزشکی، آزمایشگاه‌ها و مجتمع فرهنگی ورزشی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر خود به سیستان و بلوچستان امروز در جلسه شورای این دانشگاه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان حضور یافت.

فداکار در حاشیه این حضور از دانشکده پزشکی و آزمایشگاه‌ها و مجتمع فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید کرد.

وی با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با آرمان‌های شهدا و امام(ره) تجدید میثاق‌ کرد.