کمالیان تأکید کرد:

بازنگری و بررسی نظام عرضه و تقاضای دوره‌های آموزشی

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان در جلسه توجیهی بروزرسانی طرح جامع آموزشی که با حضور معاونت‌های آموزشی واحدها و مراکز استان تشکیل شد، در مورد برنامه ششم توسعه دانشگاه گفت: در سند تحول و برنامه ششم توسعه دانشگاه، در صدد هستیم نظام عرضه و تقاضای دوره‌های آموزشی را بازنگری و بررسی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امین‌رضا کمالیان ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین در جلسه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به پیروی از سند تحول آموزش عالی با رویکرد تحقق اهداف سند چشم انداز است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بر اجرای اهداف کلان دانشگاه که در راستای آمایش سرزمین تدوین شده است تأکید کرد و افزود: در امتداد برنامه‌هاي توسعه قبل باید به سمت گسترش تحصیلات تکمیلی و ایجاد رشته های بین رشته ای حرکت کنیم.
این مسئول با اشاره به تلاش بیش از پیش دانشگاه برای همکاری و هماهنگی با دیگر دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به منظور تدوين جامع هرم مشاغل در راستای تاسیس رشته‌های مورد تقاضای اقتصاد کشور گام‌های مؤثری برداشته‌است.
در بخش دیگری از این جلسه علیرضا هیراد به سیاستهای کلان دانشگاه در راستای آمایش سرزمین اشاره کرد و گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که بتوانیم از زیر ساخت‌های موجود در دانشگاه حداکثر استفاده را داشته‌باشیم و بیش از پیش به گسترش تحصیلات تکمیلی و ایجاد رشته‌های بین رشته‌ای توجه داشته‌باشیم.
در ادامه مسئول بروز رسانی طرح جامع آموزش در استان سیستان و بلوچستان نحوه‌ی تکمیل فرم‌های طرح جامع آموزشی را برای معاونین آموزشی واحدها توضیح داد و پاسخ‌گوی سوالات آنها در این زمینه بود.