رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

بالندگی انقلاب اسلامی ادامه دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: به دشمنان نشان دادیم که بر عهد خود پایبند هستیم و بالندگی انقلاب اسلامی ادامه دارد.

به‌گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، سلطانعلی میر صبح امروز در مراسم دعای‌ جامعه‌ کبیره که به‌ منظور تجدید میثاق با شهدای‌گمنام این واحد دانشگاهی و اهتزاز پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی و استقبال از ایام الله دهه‌ فجر برگزار‌ شد، اظهار کرد: تقارن دهه فجر با دهه فاطمیه، تقارنی معنادار بوده و حکایت از آن دارد که انقلاب اسلامی ما، انقلابی فاطمی، حسینی و خدایی بوده و با درایت و آگاهی مقام معظم رهبری و حمایت مردم متعهد، غیور و همیشه در صحنه، ۴۰ سال را پشت سر گذاشتیم و به جهانیان به‌ویژه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ثابت کردیم که این بالندگی ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه راهی که ملت ایران انتخاب کرد راهی حسینی است، اضافه کرد: ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی باشکوه و بیهمتا نشان از این است که برخلاف نظر دشمنان ایران اسلامی، مردم دلاور و شهیدپرور ما بر این میثاق باقی و مصمم بوده و خواهند بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با آرزوی توفیق برای جمهوری اسلامی ایران افزود: آنها که رفتند کار حسینی کردند و آنها که ماندند کار زینبی کنند و اگر کار زینبی نکنند یزیدی هستند.