پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

باید منش و رفتار رسول اکرم(ص) را نقشه راه خود قرار دهیم

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحدزاهدان: یکی از فضلای اهل سنت تاکید کرد: باید با تبعیت از رسول اکرم(ص) منش و رفتار پیامبرمان را نقشه راه خود قرار دهیم.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، مولوی نظیر احمد سلامی از مولویان و فضلای اهل سنت سیستان و بلوچستان در اولین همایش از سلسله همایش های سبک زندگی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان سبک زندگی پیامبر(ص) در واحد زاهدان با تقدیر از برگزاری چنین مراسمی، خواستار بهره گیری و عمل به خروجی همایش های مختلف در این خصوص شد. وی با تاکید بر اینکه برگزاری این همایش ها باید با شعور همراه باشد نه شعار بیان داشت: صحبت کردن پیرامون سبک زندگی پیامبر(ص) وقت های زیادی لازم دارد و هرچه درخصوص نبی اکرم(ص)بگوییم کم گفته ایم بنابراین باید در تمام ابعاد زندگی خود ایشان را الگو قرار دهیم. نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: اگر این همایش ها برای عمل کردن است و اگر در این باره جدی هستیم باید با تبعیت از رسول اکرم(ص) منش و رفتار ایشان را نقشه راه خود قرار دهیم. وی با اشاره به زوایای زندگی حضرت رسول (ص) اظهار داشت: در سیرت پیامبر می بینیم که در پاسخگویی به مراجعان هیچ تبعیضی قائل نبودند چنانچه رهبری معظم و امام راحل تاکید کرده اند که مراجعین را جواب بدهید و آنها را بی پاسخ نگذارید حال کسانی که در کرسی صدارت نشسته اند باید رعایت کنند که متاسفانه در برخی ادارات بروکراسی و کاغذ بازی رخت بر نبسته و پاسخگویی خوبی به مراجعان صورت نمی گیرد. مولوی نظیر احمد سلامی به فضای آزادی که پیامبر(ص) بوجود آورده بودند، اشاره کرد و گفت: شخصیت پیامبر(ص) هیچ وقت از انتقاد به محمد بن عبدالله مانع نشد. این فاضل اهل سنت به یکی دیگر از نکات در سیره حضرت رسول(ص) اشاره کرد و با ذکر روایات و مصادیقی در این خصوص گفت: حساسیت پیامبر(ص) در ارتباط با تقلید است که فرمودند، تقلید از اجانب و اختیار کردن آداب و رسوم غیر در زندگی ها نداشته باشید. نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر حفظ هویت اسلامی توسط پیامبر(ص) بیان داشت: امروز متاسفانه برخی از تحصیل کردگان ما می گویند تا لباس غربی ها را نپوشیم و از آداب و رسوم آنها را تقلید نکنیم گمان می کنیم ما پیشرفته و با فرهنگ نیستیم. وی با بیان اینکه اغلب نشست و برخاست های رسول خدا(ص) بیشتر با مستضعفان و تهیدستان بود، اظهار داشت: اگر در تبعیت از ایشان جدی هستیم که باید باشیم،هویت دینی و اسلامی ما در پیروی از سبک زندگی رسول اکرم(ص) است.به گزارش خبرنگار آنا، در این همایش استاد آبسالان از شعرای اهل سنت به زبان بلوچی و صباغ زاده از شعرای شیعی به زبان زابلی به شعرخوانی در رثای پیامبر اعظم (ص) و حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) پرداختند و کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری درخصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی پخش شد. بر اساس این گزارش، بعد از پایان یافتن همایش شرکت کنندگان بر سر مزار شهدای گمنام واحد زاهدان حضور یافته و با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.