با رای اجماعی مثبت کمیسیون پنج‌نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی

کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی، احکام ریاست سه سرپرست واحدهای مرکز استان دانشگاه آزاد اسلامی را تایید کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای این کمیته صلاحیت قطعی و حکم ریاست سرپرستان مراکز استانی زاهدان، شهرکرد و گرگان دانشگاه آزاد اسلامی را که پیشنهاد رئیس این دانشگاه بودند تایید کردند.

به این ترتیب، دکتر امین رضا کمالیان به ‌عنوان رئیس واحد زاهدان و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی به عنوان رئیس واحد شهرکرد و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهار محال و بختیاری و دکتر آرین ساطعی رییس واحد گرگان و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، این واحدها را اداره خواهند.

گفتنی است تاکنون 16 نفر از سرپرستان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده اند.