کمالیان در بازدید از دانشکده پزشکی واحد زاهدان تأکید کرد:

برای موفقیت در حوزه‌ی پزشکی باید گام‌های مؤثری با مدیریت اقتصادی برداشت

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت روز پزشک از دانشکده‌ی پزشکی واحد زاهدان بازدید کرد و گفت: حوزه‌ی پزشکی با توجه به اهمیت آن در راستای سلامت جامعه، باید برای موفقیت بیشتر با مدیریت اقتصادی همراه باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امین‌رضا کمالیان ضمن تبریک به مناسبت روز پزشک و گرامیداشت ابوعلی‌سینا به عنوان پدر طب ایران، از مسئولان و دست‌اندرکاران دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که تلاشگرانی متعهد در حوزه‌ی سلامت جامعه هستند تشکر کرد و گفت: توسعه و رشد رشته‌های علوم‌پزشکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به حل مشکلات دانشجویان علوم‌پزشکی به راه‌اندازی و تجهیز بیمارستان و کیلینک اشاره کرد و افزود: تمام تلاش‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی استان در راستای توسعه و تعالی سطح علمی این منطقه است.
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به قلل رفیع علم و پژوهش توسعه کیفی را متناسب با نیاز منطقه ارتقاء می‌بخشد، عنوان کرد: با توجه به مدیریت علمی دکتر میرزاده در حوزه‌ی علوم پزشکی، باید جهد و کوشش در مسیر توسعه و اثربخشی این حوزه چه در زمان حال و چه در آینده باشد.
وی با تأکید بر انجام فعالیت‌های فرهنگی در حوزه‌ی پزشکی خواستار همراهی بیش از پیش دانشجویان در این راستا شد و اظهار کرد: فعالیت‌ها و دستاوردهای فرهنگی متنوع و راه‌اندازی تشکل‌ها، کانون‌ها، نشریات دانشجویی و برنامه‌هایی از این نوع می‌تواند کمک چشم‌گیری در ترغیب دانشجویان در امور فرهنگی داشته‌باشد.
امین‌رضا کمالیان و هیات همراه از مرکز مهارت‌های بالینی، کلاس‌ها، مرکز آناتومی، مرکز فناوری اطلاعات، کانون طب سنتی و اخلاق اسلامی، کتابخانه، سالن مطالعه و دیگر قسمت‌های دانشکده پزشکی بازدید کردند.