مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد زاهدان خبر داد:

برقراری بستر ارتباطی اختصاصی (Multi Point To Point)بین واحد زاهدان و واحد خاش

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مهندس مقداد مهتدی گفت:در راستای اجرایی شدن پروژه های تعریف شده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان و با حمایت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین رضا کمالیان و تلاش همکاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد زاهدان بستر ارتباطی اختصاصی (Multi Point To Point)بین واحد زاهدان و واحد خاش برقرار شد.

این مسئول دانشگاهی افزود: این بستر امکان تجمیع تجهیزات و نرم افزارها و در نتیجه ارائه سرویسهای متنوع و کاربردی از قبیل اینترنت، آموزش مجازی، ویدیو کنفرانس و غیره را همراه با صرفه جویی در هزینه ها فراهم می سازد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خاطرنشان کرد: در ادامه این روند واحدهای دیگر استان نیز تحت پوشش این بستر قرار خواهند گرفت و از مزایای آن بهره مند خواهند شد.