برنامه‌های فرهنگی واحد زاهدان در ماه رمضان؛

برنامه‌های فرهنگی واحد زاهدان در ماه رمضان؛ از تفسیر سوره حجرات تا جشن تکلیف فرزند دانشگاهیان

در راستای بهره‌بردن از برکات ماه مبارک رمضان، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه آموزشی تفسیر سوره حجرات و برنامه‌های مختلف فرهنگی مانند جشن تکلیف و مسابقه نقاشی فرزندان اعضای هیات علمی و کارکنان در واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، در آخرین روزهای این ماه پربرکت در آزمون پایان دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره حجرات از نفرات برتر شرکت کننده که امتیاز قابل توجهی کسب کردند، تجلیل شد.

مسابقه نقاشی با محوریت نماز ویژه فرزندان اعضای هیات علمی و کارمندان در این واحد دانشگاهی برگزار و از مجموع آثار دریافت شده، نمایشگاه نقاشی راه‌اندازی شد. در پایان از همه شرکت کنندگان در این مسابقه قدردانی به عمل آمد.

از دیگر برنامههای برگزار شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مراسم جشن تکلیف دانشآموزان مدارس سما، فرزندان اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی بود.