معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد

برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش و فناوری/تقدیر از پژوهشگران برتر در واحدهای دانشگاهی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از افتتاح 3 مرکز رشد دیگر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری خبر داد.

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی از حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بیست و دومین نمایشگاه پژوهش و فناوری غرفه ای را جهت معرفی و ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و توانمندی های سامانه ساها آماده کرده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مراسم افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری فردا دوشنبه 23 آذرماه 9 صبح با حضور جمعی از مسئولان برگزار می شود.

واشقانی فراهانی همچنین در خصوص برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش و فناوری گفت: همچنین مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر واحدهای استان تهران نیز بعدازظهر روز دوشنبه در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

وی افزود: حضور در جشنواره جوان خوارزمی و مراسم تقدیر از پژوهشگران کشور در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 24 و25 آذرماه از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش و فناوری است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری گردهمایی معاونان پژوهشی کشور خبر داد و افزود: عصر روز چهار شنبه مراسم گردهمایی معاونان پژوهشی کشور در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد که دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم به معرفی دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود خواهد پرداخت.

دکتر واشقانی با بیان اینکه کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش و فناوری برنامه ویژه ای خواهند داشت، گفت: پنج شنبه 26 آذرماه مراسم بزرگداشت پژوهشگران برتر واحد بوئین زهرا و زنجان برگزار می شود.همچنین افتتاح مراکز رشد واحدهای زاهدان، ایرانشهر و تاکستان از دیگر برنامه های هفته پژوهش و فناوری است.

وی همچنین از معرفی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی به کمیته ارزیابی جایزه محمد مصطفی(ص) خبر داد و افزود: در این مراسم افرادی از جهان اسلام که دارای اثر بخشی در پیشرفت علم و تولیدات علمی هستند حضور دارند، به عبارتی دیگر می توان گفت این جایزه، جایزه نوبل جهان اسلام است.