معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان:

برپایی تلاوت کلام نورانی وحی موجب بسط فرهنگ قرآنی میان دانشجویان می‌شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: «برپایی کرسی تلاوت کلام نورانی وحی موجب بسط و گسترش فرهنگ قرآنی و عملیاتی کردن محتوایی قرآن در بین کارکنان و دانشجویان می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، به مناسبت هفته وحدت پیش از ظهر امروز کرسی تلاوت قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور  امید حسین‌نژاد قاری بین‌المللی برگزار شد.

تلاوت آیات زیبای وحی با صوت دلنشین قاری ممتاز بین‌المللی حال و هوای معنوی ویژه‌ای را بر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان حاکم کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در حاشیه این مراسم با بیان اینکه برپایی کرسی تلاوت کلام نورانی وحی موجب بسط و گسترش فرهنگ قرآنی و عملیاتی کردن محتوایی قرآن در بین کارکنان و دانشجویان می‌شود، ترویج الگوهای اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری را اشاعه‌دهنده فرهنگ قرآنی برای پایه‌گذاری زندگی قرآنی در اقشار جامعه و جامعه دانشگاهی عنوان کرد.

مهدی دولتی توضیح داد: «حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان طی دو سال گذشته در مناسبت‌های مختلف با دعوت از قاریان ممتاز کشوری و بین‌المللی اقدام به برگزاری کرسی تلاوت قرآن کرده است