پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
آزمون جامع دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی....

برگزاری آزمون جامع دانشجویان مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

آزمون جامع دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در رشته‌های مختلف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، امتحان جامع دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سه دانشکده روانشناسی، حقوق و علوم انسانی در رشته‌های مختلف برگزار شد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در بازدیدی که از محل امتحانات انجام داد با دانشجویان برای لحظاتی گفت‌وگو کرد و با توجه به شرایط جاری بیماری کرونا در کشور از مسئولان برگزارکننده خواست تا پروتکل‌های بهداشتی را جدی گرفته و در اجرای دقیق آنها کوشا باشند.