برگزاری آزمون سراسری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت/ویژه اساتید و دانشجویان/21 آذر ماه96

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از برگزاری بیست و سومین دوره بخش کتبی مسابقات قرآن و عترت با رقابت بیش از هزار نفر از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر امین رضا کمالیان اقدامات فرهنگی، اسلامی و قرآنی را بایسته و لازمه تعالی ارزشهای اسلامی و دینی در جامعه دانست و اظهار کرد: در این دوره از مسابقات شرکت کنندگان در 13 رشته مربوط به مفاهیم قرآن و سیره عملی عترت در رشته‌های تفسیر قرآن کریم، زندگانی چهارده معصوم(ع)، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، احکام برادران، احکام خواهران، زندگانی پیامبر(ص)، ترجمه قرآن کریم(فارسی) و آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه با یکدگیر به رقابت میپردازند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: لازمه موفقیت و پیشرفت تمسک به فرامین دینی و قرآنی بوده و ترغیب قشر دانشگاهی و دانشجو به عنوان قشر تأثیرگذار جامعه برای حضور برنامههای قرآنی و اسلامی گامی اثربخش در این راستا است.