پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
آیین تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان...

برگزاری آیین تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، آیین تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و نوآموزان مدارس سما در واحد زاهدان برگزار شد.

با آغاز رسمی سال تحصیلی جدید و ورود دانشجویان به واحد زاهدان برای ثبت‌نام حضوری، آیین بازگشایی و تجلیل از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور همکاران و اعضای هیئت علمی حوزه‌های مختلف برگزار شد، با تبریک به دانشجویان جدیدالورود و تقدیم شاخه گل، پذیرایی مختصری نیز از این عزیزان انجام و درخصوص ضوابط دانشگاه مانند مسائل آموزشی، دانشجویی و حجاب و عفاف با آنان صحبت شد.