مسلم‎پور در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه خبر داد:

برگزاری سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از برگزاری سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی استان با هدف کمک به ایجاد شرکتها و بنگاههای اقتصادی جدید طی 54 ساعت و به مدت 3 روز برگزار شد، خبر داد.

دکتر محمدالیاس مسلم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگارروابط عمومی واحد زاهدان، اظهار کرد: سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان با همکاری پارک علم و فناوری، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان، بنیاد نخبگان، اداره کل ورزش و جوانان، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه سیستان و بلوچستان و آکادمی لرن فایلز برگزار شد.

این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: مراسم افتتاحیه این رویداد با حضور ۱۲۰ نفر صاحب ایده برگزار شد که از این میان شش تیم از دانشگاه جامع علمی-کاربردی و دو تیم از دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور داشتند. در ابتدای مراسم ۳۸ ایده مطرح و در نهایت ۱۲ ایده به مرحله داوری رسیدند تا در این ۳ روز بروی بوم کسب و کار خود فعالیت کنند.

مسلمپور افزود: در دو روز نخست این رویداد و پس از انتخاب ۱۲ ایده از میان ۳۸ ایده ارائه شده بر مبنای رأی شرکت کنندگان، گروههایی برای هر ایده تشکیل شد تا ضمن توسعه آن، مدلی از کسب و کار ایده مورد نظر را ارائه کند. همچنین ۱۵ نفر از مربیان متخصص در حوزه کارآفرینی در این رویداد به راهنمایی این گروه ها پرداختند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان از بازدید دکتر احمد مهربان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان و دکتر پهلوانی رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان نیز از این رویداد خبر داد.

وی عنوان کرد: در روز پایانی این رویداد و با داوری مدل‌های ارائه شده توسط داورانی از بخش صنعت و دانشگاه، از میان ۱۲تیم شرکت کننده تیمهای توریست کارت، کلینیک آنلاین و آفینجا به ترتیب در رده های اول تا سوم قرار گرفتند و سه ایده به عنوان تیمهای ایده سبز با مسئولیت اجتماعی جزء ایدههای قابل تقدیر این مراسم رویداد کارآفرینی معرفی شدند که عناوین آنها: تیم بهزیستن، تیم پهناب و تیم آبیاری هوشمند است.