برگزاری شب شعر دانشجویی به مناسبت روز دانشجو در واحد زاهدان

شب شعر دانشجویی به مناسبت روز دانشجو با حضور جمعی از شعرای استاد و دانشجوی شهر زاهدان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این مراسم با تبریک روز دانشجو به قشر فرهیخته و پویای جامعه اظهار کرد: شب شعر دانشجویی یکی از برنامه‌های شورای واحد زاهدان به مناسبت روز دانشجو است که با مضمون وحدت در تالار علامه حلی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مسعود اکبریزاده از شاعران حاضر در این شب شعر و همکاری دانشجویان قدردانی کرد و افزود: هدف از برگزاری برنامههای فرهنگی با مشارکت دانشجویان، ترغیب این قشر پویا به انجام فعالیتهای فرهنگی و ارتقاء سطح دانش دانشجویان است.

در این مراسم تعدادی از استادان و دانشجویان اشعار منتخب خود را با محوریت وحدت قرائت و در پایان از شاعران تجلیل به عمل آمد.