جلسه شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی...

برگزاری شورای هم اندیشی اساتید واحد زاهدان

جلسه شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های آزاد اسلامی استان و اعضاء شورا برگزارشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استان سیستان وبلوچستان، دکتر سلطانعلی میر، ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه وتبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) به اهمیت برگزاری شورای هماندیشی اساتید در دانشگاه اشاره کرد و آن را لازمه توسعه و تعالی جامعه برشمرد.

دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نتیجه برگزاری شورای هم اندیشی اساتید در دانشگاه را روشنگری استادان دانست و براستمرارآن تاکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خواستارگسترش شورای هماندیشی درواحدها و مراکزآموزش عالی استان شد وازدفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری خواست مسئولین برای این حوزه، در واحدهای استان مشخص نماید.

این جلسه با بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل وموارد لازم درخصوص شورا ادامه یافت.