به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)،...

برگزاری ضیافت افطاردانشجویان واحد زاهدان

به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، کریم اهل بیت، ضیافت افطاردانشجویان خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزارشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان، ضیافت افطاربه مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت ومراسم مولودی خوانی با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان برای دانشجویان خواهرو برادرحاضردر خوابگاه واحد زاهدان برگزارشد.

مراسم صرف افطاروشام در مکان سلف سرویس واحد زاهدان با حضوردکترسید‎محمدرضاطباطبایی

رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان، دکتر محمد‎ رضا زاهد شیخی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان، دکتر مسعود‎کرمان ساروی، معاونت پزشکی واحد زاهدان ومدیران ومسئولین این واحد دانشگاهی انجام ومراسم مولودی خوانی در مکان نمازخانه خوابگاه برگزارشد.