طرح ضیافت و معرفت‎افزایی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان....

برگزاری طرح ضیافت و معرفت‎افزایی استادان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان/تصاویر

طرح ضیافت و معرفتافزایی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری حوزه معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، این طرح با شرکت تعدادی از اعضای هیات علمی در دو نوبت از تاریخ 10 دی آغاز و روز 11 دی پایان یافت یافت، در این طرح موضوعات اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی و سبک زندگی اسلامی مطرح و ارائه شد.

مدرسان در طرح ضیافت و معرفتافزایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان حجتالاسلام دکتر احمد راهدار از استادان حوزه و دانشگاه و آیتالله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه شهرستان زاهدان بودند.

در این دوره احمد راهدار، مباحثی درباره صدور انقلاب اسلامی و مبانی اندیشه سیاسی انقلاب و لزوم داشتن درک صحیح و مناسب از مبانی انقلاب ارائه و سلیمانی با اشاره به آیات و روایات اسلامی و قرآنی در خصوص الگو قراردادن پیامبر اکرم (ص) و سبک زندگی اسلامی تأکید کرد و در بخش دیگری از این کارگاه آموزشی دو روایت از ائمه معصومین (ع) در خصوص نبی مکرم اسلام را مطرح و مباحثی از زندگی ایشان را یادآور شد.