پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
همراهی دانشگاهیان با فجر چهل‌ویکم

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در واحد زاهدان‎

محفل انس با قرآن کریم به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور قاریان ممتاز شیعه و سنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی عصر امروز محفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز شیعه و سنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد

محمدگل سالارزهی قاری ممتاز اهل  سنت مولوی، قاری نوجوان محمدامین بختیاری و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر حیدری‌نسب قاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با صوت دلنشین خود حال و هوای معنوی ویژه‌ای را بر این محفل حاکم کردند.

مهدی دولتی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز در حاشیه این محفل، کرسی تلاوت کلام نورانی وحی را بسط و گسترش فرهنگ قرآنی، عملیاتی‌کردن محتوای قرآن در بین کارکنان و دانشجویان و ترویج الگوهای اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری با رویکرد تقریبی در اقشار جامعه عنوان کرد.