به مناسبت ماه پر خیر و برکت رمضان...

برگزاری مسابقات فوتسال و والیبال دانشجویی در واحد زاهدان

به مناسبت ماه پر خیر و برکت رمضان یکسری مسابقات فوتسال و والیبال ویژه دانشجویان پسر در مجموعه ورزشی معلم یادواره شهدای پاسدار برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در رشته فوتسال دو گروه 7 تیمی و به صورت دوره ای از تاریخ 17/2/98مصادف با روز اول ماه مبارک رمضان افتتاحیه مسابقات برگزار و در تاریخ 30/2/98 اختتامیه مسابقات با برتری سه تیم با اهداء جوایزنقدی (تیم اول 70 وتیم دوم 60 و تیم سوم 50 هزار تومان) و لوح برگزار گردید.

تیم های اول این دوره تیم منتخب، تیم دوم این دوره تیم عمران الف و تیم سوم این دوره تیم علوم ورزش بود.

به گزارش روابط عمومی در رشته والیبال با تعداد 6 تیم و به صورت دوره ای برگزار که تیم های تربیت بدنی، پاسارگاد و شهید عباس دانشگرمقام اول تا سوم را کسب نمودند.