برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، آزمون کتبی بیست ‌و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با شرکت بیش از 1000 هزار نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

این آزمون با معاونت دانشجویی فرهنگی و کانون‌ قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مجتمع ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

اساتید و دانشجویان در این دوره از مسابقات در ده رشته به شرح ذیل با یکدیگر به رقابت می پردازند.

تفسیر قرآن- زندگانی 14 معصوم- زندگی پیامبر- حفظ و ترجمه- ادعیه و زیارات- نماز- ترجمه قرآن به انگلیسی- احکام خواهران- احکام برادران- ترجمه قرآن و مفاهیم نهج البلاغه

گفتنی است، طبق آیین نامه مدون و جامع مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج این آزمون در اواخر دیماه از طریق سایت قرآنی تسنیم اعلام خواهد شد و جوایز و تقدیر از برگزیدگان این مسابقات به صورت واحدی، استانی و کشوری انجام خواهد شد و برگزیدگان کشوری در جشنواره ملی دانشگاهیان کشور نیز شرکت می‌کنند.