پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
وبینار رسالت پدافند غیر عامل...

برگزاری وبینار پدافند غیر عامل در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

وبینار رسالت پدافند غیر عامل و کارکرد دانشگاه و استادان به‌دنبال امضای تفاهم‌نامه بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان به‌دنبال امضای تفاهم‌نامه بین سازمان پدافند غیر عامل کشور و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، وبینار رسالت پدافند غیرعامل و کارکرد دانشگاه و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

در این وبینار که با حضور اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار شد، غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور به بیان مفهوم پدافند غیرعامل و انواع آن، انواع تهدیدها (با منشأ طبیعی و انسانی)، دارایی‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و آسیب‌شناسی در حوزه پدافند غیرعامل پرداخت.

وی نقش دانشگاه را در راستای راه‌اندازی رشته‌های دانشگاهی مرتبط و ورود به حوزه‌های تخصصی پدافند غیرعامل تبیین کرد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم در همین ارتباط به بیان ظرفیت‌های موجود در دانشگاه و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه پرداخت و آمادگی لازم درخصوص اجرای رشته‌های دانشگاهی مرتبط با حوزه پدافند غیرعامل را اعلام کرد.