پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

بزرگترين مجموعه ورزش های آبی جنوب شرق كشور در واحد زاهدان افتتاح شد

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:‌ بزرگترین مجموعه آبی واحدهای دانشگاهی جنوب شرق کشور با نام "هامون" با حضور دكتر حمید میرزاده افتتاح شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، مراسم افتتاحيه مجموعه ورزشي هامون صبح امروز با حضور دكتر ميرزاده، محمد دادگان معاونت ورزشي و مسئولان واحد زاهدان برگزار شد.دكتر میرزاده در اين مراسم با بيان اين كه اميدواريم با حضور محمد دادگان به عنوان معاونت ورزشی، ورزش دانشگاه آزاد اسلامي متحول شود، افزود:«خوشحالم که دانشگاه آزاد اسلامي در حوزه ورزشی فعالیت های خوبی داشته است، اميدواريم با حضور وي که از چهره هاي علمی و ورزشی است بتوانیم ورزش دانشگاه آزاد اسلامي را توسعه بدهیم.»در مراسم افتتاح مجموعه كه همراه با اجرای ورزش زورخانه ای از سوی گروهی از جوانان زاهدان بود، محمد دادگان، معاونت ورزشی دانشگاه نيز این گروه را در اجرای ورزش های زورخانه ای همراهی کرد.مجموعه ورزش های آبی هامون 3 هزار متر مربع مساحت دارد  و به همت دانشگاه آزاد  واحد زاهدان ساخته شده است، در کنار  ورزش های  آبی همچنین سالن های چند منظوره به مساحت 6 هزار و 600مترمربع با حضور میرزاده مورد بهره برداری قرارگرفت.براساس اين گزارش، این مجموعه با مشاوره کارشناسان تربیت بدنی و  با استانداردهای روز ساخته شده است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامي همچنین افتتاح این مجموعه را به مردم زاهدان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان تبریک گفت.