پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

بزرگترین مجموعه ورزش های آبی جنوب شرق کشور در واحد زاهدان به بهره برداری رسید

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان: بزرگترین مجموعه آموزشی ورزش های آبی جنوب شرق کشور امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به بهره برداری رسید.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، مجموعه آموزشی ورزش های آبی هامون در جنوب شرق کشور امروز پنج شنبه در حاشیه برگزاری اولین جلسه هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با حضور حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد زاهدان افتتاح شد.این مجموعه در زمینی به مساحت 3000 متر مربع ساخته شده و شامل دو استخر کوچک و بزرگ است که استخر بزرگ آن 100 نفره و مخصوص بزرگسالان بوده و استخر کوچک آن مخصوص کودکان و 10 نفره است.بزرگترین مجموعه آموزشی ورزش های آبی هامون در جنوب شرق کشور، دارای دو سالن بدن سازی مخصوص برادران و خواهران با تجهیزات لازم بوده که هر کدام به مساحت 400 متر مربع هستند.این مجموعه بزرگ ورزشی جهت آموزش همه ورزش های آبی بوده و به تجهیزات لازم برای هر رشته مجهز و دارای سالن سونا و جکوزی 8 نفره  بوده و از محل شهریه های دانشجویی و با هزینه 2 میلیارد تومان توسط دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان ساخته شده است.بر اساس این گزارش، علاوه بر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از معاونان دانشگاه، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان و همچنین مدیران و معاونان واحد زاهدان در مراسم امروز حضور داشتند.به گزارش آنا، اولین جلسه هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان امروز با حضور میرزاده و اعضای این هیات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.