رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شهادت مرزبانان درمیرجاوه را محکوم و تسلیت گفت

انالله و انا الیه راجعون

شهادت مظلومانه و جانسوز جمعی از فرزندان رشید و شجاع ملت ایران که در اقدامی تروریستی به دست اشرار مسلح در منطقه مرزی میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان به لقاءالله شتافتند، ملت ایران را داغدار کرد.

بار دیگر عناصر خودفروخته  و عمال دست نشانده استکبار با به شهادت رساندن جمعی از  حافظان این مرز و بوم سرسپردگی خود را به اربابان جنایتکارشان ثابت کردند اما غافل از اینکه ملت قدرشناس ایران هموارهبا اهدای خون پاک شهیدان به انقلاب اسلامی ایران با صلابت هرچه بیشتر به راه خود ادامه می دهند و همچنان در مقابل هرگونه تعدی و تجاوز با تمام قدرت ایستادگی می کنند.

امنیت و آرامش امروز کشور اسلامی ایران و به ویژه استان سیستان و بلوچستان، حاصل شعور مردم آگاه، همیشه در صحنه و ایثار و فداکاری‌ها شبانه‌روزی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی است که در سایه تلاش و مجاهدت آنان، فضایی امن و مناسب برای رشد و توسعه کشور و به خصوص استان سیستان و بلوچستان مهیا شده است و راه را بر رویش بذر آلوده ضد منافع مردم غیر ممکن خواهد ساخت.

مرزبانان غیور و دلاور در راه تأمین امنیت و آرامش هموطنان‎شان از جان عزیز و خون پاک خود گذشتند مردم شریف استان از این دلاور مردان به بزرگی و افتخار یاد خواهد کرد.

اينجانب ضمن محكوم كردن اين اقدام ددمنشانه، شهادت مرزبانان غيور و مجاهدان عرصه‎هاي نبرد نور عليه ظلمت كه جان خود را خالصانه فداي امنيت ملت كردند را به رهبر معظم انقلاب اسلامي( مدظله العالی)، مردم شریف و شهیدپرور استان سیستان و بلوچستان و بویژه خانواده شهدای معزز تسليت عرض نموده و برای بازماندگان و خانواده‎های این شهیدان والامقام صبر جمیل و اجر جزیل از خدای متعال مسئلت می نماییم.

دکتر امین رضا کمالیان

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان