پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر:

بسیاری از نوابغ در مناطق کم‌برخوردار تحصیل کرده‌اند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: بسیاری از افرادی که در رشته‌های مختلف تخصص دارند و جزء نوابغ به شمار می‌روند، دوران طفولیت خود را در مناطق کم‌برخوردار تحصیل کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز نیکشهر، سلطانعلی میر در آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر گفت: سرمایه هر کشور منابع انسانی کارآمد آن است و بسیاری از افرادی که در رشته‌های مختلف تخصص دارند و جزء نوابغ به شمار می‌روند دوران طفولیت خود را در مناطق کم‌برخوردار تحصیل کرده‌اند و این یعنی خواستن، توانستن است.

وی اضافه کرد: دانشجویان آینده‌سازان ایران اسلامی هستند؛ بنابراین در کنار درس خواندن باید تخصص و مهارت خاصی یاد بگیرند، زمان را دریابند و اثرگذار باشند تا برای جامعه مفید واقع شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان عنوان کرد: حضور در دانشگاه اتفاق مهمی است که زندگی و آینده دانشجویان را با آثار مثبت همراه خواهد کرد.

میر بیان کرد: تفاوت دانشگاه با آموزشگاه در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن است و این فعالیت‌ها موجب می‌شود دانشجویان بیشتر و بهتر برای ورود به جامعه و ایفای نقش‌های مهم اجتماعی آمادگی پیدا کنند.