پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر در زادگاه شهید شاخص سال ۱۴۰۰:

بسیج امت اسلامی را به دروازه‌های تمدن نوین رهنمون ساخته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: بسیج با تغییر معادلات و موازنه به نفع جبهه ضدسلطه و صهیونیسم، امت اسلامی را به دروازه‌های تمدن نوین اسلامی رهنمون ساخته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در همایش اقتدار بسیجیان در شهر جزینک، زادگاه شهید حاج‌قاسم میرحسینی شهید شاخص سال ۱۴۰۰ سخنرانی کرد.

وی در این همایش با اشاره به نقش شهید سلیمانی در اعزام بسیجیان منطقه سیستان به جبهه خاطراتی از این شهید در لشکر ۴۱ ثارالله بازگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان بسیج را به درختی استوار تشبه کرد که ریشه‌های آن تا اعماق زمین فرو رفته و سایه اقتدار آن بر سر آزادیخواهان جهان به‌ویژه محور مقاومت، موجب دلگرمی آنان شده است.

میر بیان کرد: بسیج امروز به پشتوانه فرهنگ و تفکر علوی و عاشورایی خود فراتر از جغرافیای کشور، آوازه‌ای جهانی یافته است و با تغییر معادلات و موازنه به نفع جبهه ضدسلطه و صهیونیسم، امت اسلامی را به دروازه‌های تمدن نوین اسلامی رهنمون ساخته است.