کمالیان در گفتگو با روابط عمومی

بسیج رکن اصلی تبیین ارزش‎های فرهنگی در دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته بسیج با قدردانی از زحمات بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان استان، بسیج را رکن اصلی و مهم در تبیین ارزشهای اسلامی و فرهنگی دانشگاه برشمرد.

دکتر امینرضا کمالیان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حرکتهای جهادی بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان را امری قابل تقدیر عنوان کرد و اظهار داشت: کلمه بسیج یادآور ایستادگی، فداکاری و احساس مسئولیت در عرصههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دانشگاه را محل شکوفا شدن بسیج عنوان و خاطرنشان کرد: بسیج همیشه و در همهی عرصهها در صحنه بوده و انتظار داریم دانشجویان بسیجی به عنوان قشر فرهیخته، توانمند، متعهد و متخصص عالمانه عمل کنند، زیرا آمادگی حضور در عرصههای حرفهای و تخصصی را دارا میباشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بسیج را رکن اصلی این انقلاب و نظام دانست و بیان کرد: بدون این رکن، تداوم نظام غیر ممکن بوده و باید در راستای گسترش و توسعه بسیج تلاش وافر داشت.

کمالیان نقش بسیج را در ترویج ارزشهای انقلاب مهم و اساسی خواند و تاکید کرد: بسیج سرمایه ارزشمند و عظیمی برای کشور است.

این مسئول با اشاره به مطالبات رهبری و نخبهپروری در دانشگاه تأکید کرد: بسیجیان باید از طریق افزایش سطح دانش، علم و آگاهی خود تلاش کنند تا در راستای توسعه و پیشرفت کشور گامهای اثربخشی برداشته شود.