هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان...

بهره برداری از هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با درجه دوستاره با حضور دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، معاونان و مدیران این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر سلطانعلی میر در مراسم افتتاح هتل فرهیختگان واحد زاهدان با توجه به برنامهریزی مدون و مستمر در راستای افزایش درآمد غیرشهریهای گفت: هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با داشتن 26 سوئیت مجهز و 85 تخت آماده ارائه خدمات مناسب و مطلوب به مسافران است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه افتتاح این هتل در راستای اهتمام به رفاه کارکنان، اعضای هیات علمی و عموم مردم است از تلاش برای 4 ستاره کردن هتل فرهیختگان واحد زاهدان در آینده خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با توجه به سالن کنفرانس این هتل از امکانات آن گفت و عنوان کرد: مسافران هتل فرهیختگان واحد زاهدان میتوانند از امکاناتی چون استخر، جکوزی، سونا و کلینیک نیز استفاده کنند.