متن بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به مناسبت روز قدس

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به مناسبت روز قدس

روز قدس، روز تجلی صلابت و عظمت جهان اسلام، روزنماد آزادی خواهی و روز حمایت از مظلومان در برابر ستمگران و متجاوزان است، مردم مسلمان و عدالت خواه جهان در این روز یک صدا ندای مظلومیت مردم فلسطین را به گوش مستکبران و غاصبان جهان رسانده و علیه کفر، استکبار، صهیونیزم و امپریالیسم مستکبر و جنایتکار فریاد سر خواهند داد .

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تاًکید بر اینکه ، امسال با توجه به تحولات منطقه و به ویژه حوادث تروریستی تهران که با حمایت و پشتیبانی دولتهای اشغالگرو تروریسم اسرائیل و آمریکا انجام شد، اهمیت روز جهانی قدس بیش از سالهای گذشته است ، اعلام کرد از تمامی مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران اسلامی و به ویژه از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دعوت می کند با حضور پر شور و ارزشمند خود، همچون سالیان گذشته ، در راهپیمایی روز جهانی قدس، صدای مظلومیت مردم بی دفاع سرزمین  های اشغالی فلسطین را زنده نگه دارند.

خانواده دانشگاه آزاد اسلامی  استان به عنوان قشر تحصیلکرده و فرهیخته جامعه با سلاح قلم، اندیشه ودانش ، همراه و همگام با ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی ضمن بیعت مجدد با آرمان های مقدس امام خمینی (ره) ، بنیانگذار جمهوری اسلامی و پیروی از منویات حضرت آیت ا.... خامنه ای ، رهبر انقلاب اسلامی، بار دیگر به حق بودن و مظلومیت مردم فلسطین را نه تنها با فریاد بلکه با حضور خود نیز در منصه ظهور خواهند گذاشت.

(اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان)