جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد

به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشنواره فرهنگی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان با تبریک ایام الله دهه فجر و قدردانی از همکاری اداره تربیت بدنی، معاونت فرهنگی دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اداره روابط عمومی واحد برای برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: «هدف از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی ترغیب دانشجویان برای انجام فعالیتهای ورزشی و آشنایی با رشتههای ورزشی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: «در این جشنواره از نخبگان ورزشی و ملیپوشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تجلیل به عمل آمد که اسامی آنها به این شرح است: دانشجویان تیم ملی کبدی میلاد شیبک، شیخ و پهلوان، داریوش‌ براهویی قهرمان جهان در چندین دوره مسابقات کیک بکس، سعید شیبک، قهرمان ایران و نائب قهرمان آسیا در رشته ووشو، حجت‌الله پودینه، مربی تیم ملی نوجوانان و قهرمان آسیا در رشته کیک‌بکس و اسحق‌علی نارویی قهرمان چندین دوره قهرمانی جهانی، المپیک و آسیایی و از پیشکسوتان وزنه‌برداری و...»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: «در این برنامه به ۱۶نفر از کودکان مؤسسه خیریه فرشتگان غریب هدایایی اعطا و کارت عضویت رایگان در مدرسه فوتبال واحد زاهدان اهدا شد

این مسئول دانشگاهی یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ایجاد بستر مناسب برای پهلوان پروری و ادامه مسیر قهرمان پروری در استان سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان، اقدام به ارائه خدمات مطلوبی، مانند باشگاه فرهنگی ورزشی، مدرسه فوتبال، استخر شنا و...کرده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، از دیگر برنامه‌های جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزاری حرکات نمایشی ژیمناستیک، کاراته، ووشو، حرکات رزمی، مسابقات طناب کشی، تیراندازی، تیر و کمان، دارت و اجرای موسیقی محلی بود.