حضور هیات رئیسه٬ اساتید٬ کارکنان و دانشجویان دانشگاه در راهپیمایی 22 بهمن95+تصاویر

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد، دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد زاهدان همراه با مردم انقلابی و شهید پرور این شهرستان با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن حماسه‌ای دیگر آفریدند.

خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه با مردم انقلابی این شهرستان بار دیگر در سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به ندای رهبر خود لبیک گفته و با آرمان‌های امام راحل (ره) ، شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

هیات رئیسه، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه با مردم شهیدپرور شهرستان زاهدان بار دیگر با فریادهای «مرگ بر آمریکا»،«مرگ بر اسرائیل»،«مرگ بر ضد ولایت فقیه» و ... نفرت خود را علیه استکبار جهانی اعلام کردند.