به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذا و نمایشگاه دستاوردهای انقلاب و مراسم جشن انقلاب در دبستان پسرانه سما زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان تصریح کرد: متأسفانه رغبت دانش آموزان به استفاده از فست فودها و غذاهای ناسالم بسیار زیاد است.

سیداشرف السادات طباطبایی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی و معرفی دانش آموزان با غذاهای سنتی و سالم و ترغیب آنان به مصرف این نوع غذاهاست.

مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان افزود: این جشنواره با مشارکت ۱۵۰دانش‌آموز و طبخ بیش از ۲۰نوع غذا برگزار شد، امسال سومین سالی است جشنواره غذای سالم و بهداشتی با همکاری والدین دانش آموزان در این مدرسه برگزار می‌شود

وی بیان کرد: از جمله برنامه‌های مهم دهه فجر امسال دبستان پسرانه سما زاهدان، مراسم گلبانگ انقلاب ،نمایشگاه دستاوردهای انقلاب، جشنواره غذای سالم، ختم صلوات و جشن انقلاب بوده است.