امریکای جنایتکار، شیطان بزرگ

بیانیه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد زاهدان در حمایت از سپاه پاسداران..

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در خصوص تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی امریکای جنایتکار...

امریکای جنایتکار، شیطان بزرگ ، با کارنامه سیاه ضد حقوق بشری و با لذات  تروریست ، و پدر و مادر تمام ترروریست های دنیا ، در راستای انواع مختلف توطئه ها ، شرارتها و فشارها به جمهوری  اسلامی با رویکرد غارتگری و سلطه گری ، سپاه پاسداران را که محبوب دل  ملت ایران و مهمترین نقطه اتکا و قابل  اعتماد و اطمینان برای حفظ وبقاء  جمهوری اسلامی ایران  ومحور مقاومت در منطقه است ، را به عنوان گروه تروریستی معرفی کرد .

آری این اقدام زشت وپلشت امریکا که ناشی از اوج  ذلت وضعف و خیانت ذاتی سردمداران  کاخ سفید است ، و هیچ  توجیه منطقی و مطابق با قوانین بین المللی ندارد ، بدلیل شکست های پی در پی دهه های گذشته امریکا در تقابل با انقلاب  اسلامی ودر عرصه های مختلف و همچنین جبهه مقاومت می باشد . آری امروز سپاه وبسیج الگو و قلب مقاومت در منطقه و دنیا در مقابل قلدری ، اشغالگری ، غارتگری و استکباری امریکای بی آبرو با رهبران احمق و جنایتکارش می باشد .

اما به کوری چشم شیطان بزرگ ، این اقدام  خفت بار امریکا  الحمدالله بطور فزاینده موجب انسجام و اتحاد ملی  مضاعف آحاد ملت شریف و رشید ایران و پرده برداری از ماهیت پلید و غیر قابل اعتماد بیشتر امریکا شد . و همچنین  با عث عزت و محبوبیت  روز افزون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ذوالفقار انقلاب  گردید

در پایان ما اعضای بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ضمن محکوم کردن تصمیمات و اقدامات غیر قانونی ، ظالمانه ، استکباری و هنجارشکن امریکای جنایتکار ، با صراحت و افتخار با صدای بلند و رسا اعلام می کنیم : ما همه سپاهی هستیم . رهسپاریم با ولایت تا شهادت  تا زنده ایم  رزمنده ایم .